Dierenkliniek Dukenburg helpt Dierenambulance Nijmegen | Omdat ook wilde dieren soms een dokter nodig hebben | Aangesloten bij Best Care Dierenartsen | Dierenkliniek Dukenburg

Samen staan we sterker

De DAN, Stichting Dierenambulance Nijmegen helpt dieren in nood. Een geweldige groep vrijwilligers staat klaar voor dieren zonder baasje, die hulp nodig hebben. Bij de DAN kunnen deze dieren opgevangen worden en eventueel revalideren. Dierenkliniek Dukenburg is de vaste medische partner van de DAN. We helpen wilde dieren die behalve gewone verzorging, ook medische hulp nodig hebben. Want ook wilde dieren hebben soms een dokter nodig. Vaak is het geven van advies genoeg, maar we hebben toch regelmatig bijzondere wilde dieren op onze behandeltafel liggen. Zo helpen we egels met uiteenlopende verwondingen. Of we verwijderen een vishaak uit de bek van een watervogel. En heel soms ligt er een roofvogel op onze behandeltafel!
Gelukkig horen we later vaak terug dat het goed gaat met de dieren die we hebben geholpen. Na een periode van herstel probeert de DAN het dier altijd weer uit te zetten in zijn natuurlijk leefomgeving. Als dat lukt, is ons werk helemaal geslaagd.

Dierenambulance Nijmegen